Vill ha jul nu!!!


Det doftar jul!

Drack glögg och åt pepparkakor innan man familjen. Det blir verkligen julstämning när man känner doften av glögg och pepparkakor!


Pappa är bäst!


Har det bra nu!


En från igår kväll!


20111127

Hade en jätte roligt kväll igår med Frida, Josefin och Isabell. Vi lagade tre rätters hade det mysigt. Laddar upp några bilder ifrån igår senare idag!


26 november

Igår var det fredag och det innebär praktiskt dag i skolan och det var dags för kök för mig igen. Vi hade restaurangen öppen så det var väldigt mycket att göra. Och all disk att diska. Igår kväll åt vi god mat här hemma och kollade på idol. Idag är det lördag och jag måste verkligen plugga. Lärarna har sett ihop ett prov för tre kurser, det är verkligen hur mycket som helst. Ikväll ska jag och mina underbara tjej kompisar laga tre rätters och ha en mysig kväll.


Att leva det är att älska och att älska det är att leva


9 månader idag med världens underbaraste kille! <3


Dukning!

Fick lära oss hur man ska duka upp en kuvert idag på service lektionen.
Sedan bjöd våran svenska lärare på glögg och pepparkakor och så tände han ljus i klassrummet.


Började lite smått med jul förberedelserna ikväll!


En från idag!


Mot Jönköping!!

Åker till Jönköping för att shoppa lite med familjen och älsklingen.


<3

Allt är bra och jag är glad!


Everything is good!


Allt du behöver är kärlek, kärlek är allt du behöver


20111114

En riktig bra och lugn helg. I fredags var det farsdags firande hos mormor och morfar. Igår var det ett trevligt kalas hos Karl. Idag blev det Farsdag firande med pappa, farfar och kusinens familj. Det blev god mat och lite fika på det. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, skönt att slappna av lite. Imorgon är det skola igen och då ska vi spela bowling på idrotten så det blir nog en okej dag. På kvällen är det första träningen i fotbollshallen för hösten.


Lördag

Åkte en sväng till Gällstad idag och hittade en tröja.
Nu sitter jag i bilen på väg till kalas hos karl.


11-11-11

Fredag idag och det innebär helg!!!
Idag i skolan hade vi 6 timmars kök. Så idag bakade jag 7 tårtor och lite annat smått och gott. Ikväll blir det att åka till stan och äta mumsig smörgåstårta.
Imorgon blir det förmodligen Gällstad och kolla efter en jacka och kalas på kvällen.


Usch!

Säger bara usch, sitter just nu på bussen på väg till Borås och klockan är inte ens 7. Det är även mörkt ute och det är alltid mörkt när jag kommer hem på eftermiddagen, gillar inte denna årstid, man blir så trött av mörker.


I bussen

Sitter just nu i bussen på väg hem ifrån Borås. Började klockan 12 idag så hade sovmorgon och sedan övningkörde jag in till stan och gjorde jag och mamma några ärenden på stan. Sedan tog jag bussen till Borås och hade engelska. Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske gå en promenad senare ikväll. Imorgon är det fredag och då är det 6 timmars kök som gäller, sedan på kvällen blir det att åka till mormor och morfar i stan och äta smörgåstårta för att det är ju Farsdag på söndag.


Skolfoto 2011!!


Trött

Har nog aldrig varit så här trött, hade livsmedel och matte idag. Man blir väldigt trött när man sitter tre timmar vid datorn och sedan sätter sig och räknar matte i en och halv timma. Så ikväll blir det att ta det lugnt och äta lite gott.


Äntligen

Nu har jag äntligen träffat min lilla neger Stina, inte sett henne på två veckor. Så idag ska vi fika och mysa i Borås.


Söndags myser

Ligger just nu i soffan och kollar på tv, Har precis ätit räkmackor. Idag har jag, pappa och syster varit i Borås och köpt vinter kläder till skidbacken i vinter. Det blev en svart jacka och rosa byxor.
Igår var det årsfest i timmele och då var det förfest med laget och sedan en promenad till festen. Blev roligare än var jag trodde. Det var ett live band som spelade och var riktigt duktiga.
Imorgon börjar skolan igen, blir en mjuk start, börjar klockan klockan 10 och har mentorstid och idrott. Sen på kvällen kommer Karl, mys!


Dag 10: skriv om 1 person som betyder mycket för dig.

Min kära lilla syster!
Även om vi bråkar och tjafsar ibland så betyder hon mycket för mig. Hon är endast 13 månader yngre än mig så vi har väldigt mycket gemensamt, exempel en del vänner och vi har ungefär samma intressen.


Dag 9: skriv 2 saker du önskar att du kunde göra.

1. Förändra någons liv som står mig nära, på ett positivt sätt.
2. Läsa saker en gång och sen kunna det. Exempel läxor..


Dag 8: skriv 3 saker du stör dig på.

1. Personer som förändras när man träffar andra.
2. När ens favorit grej går sönder.
3.Personer som inte håller vad de lovar.


Dag 7: skriv 4 minnen du aldrig kommer att glömma.

1. När jag gjorde mitt första mål.
2. Dagen jag blev tillsammans med Karl. <3
3. Resorna min familj har gjort.
4. När jag blev påkörd av 3 cyklister.


Dag 6: skriv 5 saker du gör varje dag.

1. Sover
2. Borstar tänderna
3. Kollar Facebook
4. Äter
5. Smsar


Dag 5: skriv 6 saker du drömmer om

1. Vara frisk hela livet
2. Inte behöva skuldsätta mig
3. Få barn (när jag blir äldre)
4. Leva lyckligt
5. Aldrig bli olycklig kär
6. Må bra


Ullared

Åkte till Ullared med mamma, Frida, Emma och Emma idag. Hittade mer än var jag brukade göra, så jag blev nöjd, jag höll även min budget och det är ämne bättre.


RSS 2.0