Mums!!


Längtar!

Exakt två veckor kvar tills vi åker till Sälen. Det ska bli så skönt att bara kunna ta det lugnt och vara i backen hela dagarna. Längtar verkligen!


Off to work

Åker och jobbar nu, 19 - 03. Kommer granterat vara trött imorgon. Men vad gör man inte för att tjäna lite extra pengar. Så man kan göra något roligt i sommar.
Hejjs, Ha en trevlig lördagkväll!

Praktik

Har praktik denna veckan på torgstallet, har varit där tre dagar nu och har två dagar kvar. Det är väldigt roligt, får baka stå i kassan, fixa frallor och lite andra saker.


11 månader med underbaraste idag, Älskar dig! <3


20 januari

Har hjälpt till att dukat och fixat till bröllopet som jag ska gå på imorgon. Det blev hur fint som helst. Har lagt fram klänningen och smyckena som jag jag ska ha på mig imorgon. Så allt är klart.
Ikväll har vi ätit gott och nu ska vi kolla på irene huus, gillar dom filmerna. Kan rekommendera de filmerna.


Färgning

Sitter just nu med hårfärg i mitt hår, mörkbrunt får det blir denna gången igen. Har även solat lite denna veckan ska göra det imorgon också för på lördag är det dags för bröllop. Kommer bli jätte roligt, har aldrig varit på ett stort bröllop innan, bara jobbat, så det kommer bli spännande. Så på fredag har jag tagit ledigt från skolan för att ska hjälpa till och duka och lite andra grejer inför bröllopet.


Kan inte tänka mig en minut utan dig!


Lördag 14 januari

Mår fortfarande inte bra, men hoppas det är på bättrings vägen snart. Spelade nittorps cupen idag, gick mindre bra! Blev en lugn kväll med lite godis ikväll. Imorgon ska jag ha en slapp dag och hoppas jag blir frisk snart.
Ha det/ E


12 januari

Ikväll är det dags för första träning på onyx för året och ikväll ska vi köra bodypump, kommer blir roligt. Hoppas det går bra över om jag är lite förkyld fortfarande.
Imorgon är det fredag och då har vi kök i skolan. Sedan på kvällen blir det fredagsmys med bästa.


Onsdag

Har varit hemma idag och åkte hem igår ifrån skolan, förskyld och allmänt trött. Blir trolighets vis skolan imorgon om jag får någon sömn inatt. Annars är allt bra och hoppas att det går snabbt fram tills sportlovet börjar. Innan det så väntar en vecka praktik på torgstallet, ska vara där vecka 4 och hoppas jag lär mig göra goa smörgåstårtor och annar gott.

En från nyårsafton


2011

Januari
Åkte till Sälen och firade in det nya året men skidåkning, frysen champange och många skratt. Sökte till gymnasiet med ett pirr i magen.


Februari
Blev tillsammans med en underbar pojkvänn <3


Mars
Fyllde 16 år!!!!
image description

April
Min syster fyllde 15 år!! Åkte en resa till ullared med bästaste kompisen.

Maj

Allt gick bra, men väldigt stressad för skolan. Spelade fotboll i massor.


Juni
Hade endast ynka 2 veckor kvar på ätradalskolan innan till gymnasitet. Vandring, Avslutnings middag, skolavslutning.




Juli
Jobb, Jobb, Jobb, Hade tre olika jobb. Njöt av några dagar i varberg och några i en stuga  i kinnekulle.


Augusti - September - Ocktober - November
Ett pirr i magen i mitten av augusti när skolan började. Ny skola, ny klass! Allt blev toppen! Skolan flöt på och allt gick bra.




December
Stress och Jobb. Julbord i skolan och på jobbet. Men hann med en trip till Göteborg tillsammans  Karl med julklappshandlning, jul på liseberg och en mysig middag på järnvägs resturangen. Det blev jul och fick en resa att se fram emot.





Apelsiner är så gott!


Tisdag

 
Var på hotellt på servering kurs idag, var lärorikt men det mesta hade vi gått genom i skolan. Fick god mat och massa fika. Imorgon blir det att åka in igen och gå på dryck kurs. På kvällen ska jag följa med Karl och hans familj på kalas, trevligt! Är fortfarnade förskyld och skulle inte förvåna mig om jag har lite feber.

2 januari

Förkyld, febrig och fryser, usch! Har blivit lite sjuk. Men imorgon är klockan ställd tidigt för ska in till hotellet på serverings kurs så jag kan jobba lite extra där. Strunt samma lite sjuk har igen skadat sig för, Godnatt!


2012

Hade en grymt roligt ikväll igår. Björde med mat och roligtheter hos frida med trevligt folk. Och sedan åkte vi till Trädet för att fira in det nya året där, det var min bästa nyårsafton hitills. Hade det verkligen jätte roligt.


RSS 2.0