Kort sammanfattning av mitt 2011

Man förstår aldrig hur fort ett år går egentligen, detta år har bara flyggit förbi. 2011 har varit ett bra år, med massor av skratt, upptäckter, nya människor och fantatsika vänner och familj. Och snart är det redan 2012 och det kommer bli ett suveränt år känner jag på mig. Bland annat åka en vecka till en kallare och snöigare del av sverige, en resa bokad till ett värmare land, en termin kvar i ettan och till hösten börja tvåan och en massa andra saker som man ser framemot. Och ser fram mot en hel del överraskningar.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Aa, det har jag!
2. Höll du några nyårslöften? - haha, hade inga!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?  - Nej
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej..
5. Vilka länder besökte du? - Svergie!
6. Vilket datum ifrån 2011 kommer du alltid komma ihåg? - 23 Februari!
7. Vad var din störta framgång 2011? - Jag kom in på gymnasiet och den linjen jag ville gå.
8. Största misstaget? - ??
9. Är det något du saknat 2011 som du vill ha i 2012? - Både ja och nej!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Ja, sjuk
11. Bästa köpet? - oj, har köpt mycket bra!
12. Vad har du spenderat mest pengar på? - Kläder
13. Gjorde någotting dig riktigt glad? Yes!
14. Var du gladrare eller ledsenare iår än förra året? - Gladare
15. Vad önskar du att du hade gjort mer? - Tagit det lugnt.
16. Vad önskar du att du inte gjort? - Inget
17. Blev du kär i år? - Jaaa!!


Längtar!!


Min söta kusin!


God jul!!!


23 december

Endast en dag kvar till jul, och imorgon kommer dagen bestå av att träffa släkten nästan hela dagen, kvällen och senare så kommer Karl. Massor av god mat, godis och julklapps bytande kommer bli en mysig jul, Det känner jag på mig.


20 december


Det närmar sig jul!


Har haft en underbar helg, bästa på länge! I lördags åkte jag och karl till Göteborg och julhanldlade lite och gick sedan på liseberg, hade verkligen jättebra. Hittade inte så mycket som jag ville, men lite iallafall. Och på liseberg var det hur fint som helst. Det var tända ljus överallt, mysigt! Så den dagen bestod med massa god mat och annat roligt. Igår söndag hade vi lite julkalas här hemma och vi körde julklapps spelet, riktigt roligt. Idag är jag ledig ifrån skolan, men det är behövligt, har två prov imorgon, USCHAAAA! Och det är endast 2 dagar kvar i skolan, slutar redan på onsdag, Wiihoo!
 
Den här mumsiga tårtan åt vi i söndags!


Kort upptatering!

Idag träning. Imorgon skola, kvällen jobb. Lördag Göteborg och Jul på Liseberg. Söndag julkalas mer släkten!


Längtan efter att få sommar igen!


Muffins bak!


Lördag den 10 december

Endast 14 dagar kvar till julafton, wiihoo! Nästa lördag åker jag och Karl till Göteborg en hel dag och handlar julklappar och går på jul på Liseberg, kommer bli mysigt! Igår jobbade jag, idag och imorgon jobbar jag också, det är väldigt roligt, men man blir väldigt trött utav det. Har även fått extra jobb nästa fredag, aldrig fel att tjäna lite extra pengar!


Torsdag!

En vecka full med massor av att göra, och hinner knappast göra något annat än att vara i skolan. I helgen blir det jobb fredag, lördag, söndag.
Ha det, kram!


Kollar julkalendern!


Vecka 49

Har schema brytande vecka denna veckan. Så det innebär två julbord och en massa annat att förbereda. Så vi har kök och servering hela veckan och lediga på fredag, skönt!! Jobbat fredag, lördag och söndag i helgen också så denna vecka blir väldigt mycket att göra. Snart om en liten stund ska jag åka i väg och träna fotboll. Tycker att det är lite sent att träna mellan halv nio till klockan tio. Ha det!


3 december

Tog ledigt igår från skolan för jag skulle jobba igår kväll på hotellet, det var min första kväll där, men allt gick lyssande. All personal var så trevlig så. Så jobbar imorgon igebn på Familjens julbord. Så då kommer det antagligen springa runt massa söta så barn. Idag har jag bakat pepparkakor med Emma och Elsa, mysigt! Men vi hade lite för mycket  deg så jag tröttnade på att kavla ut den där jädra degen. Men roligtr var det också drack lite glögg till också. För en stund sen kom karl och vi tog en prommenad i det dåliga vädret, vill att det ska komma snö nu. Om en stund ska vi gå ner till kära frida och äta pizza och ha en trevlig lördagkväll.

Jag och kära lillasyster! <3


Timotej


RSS 2.0